За нас

Ние сме екип от консултанти, работили дълго време в банковата сфера. Стажът, който имаме и натрупаният опит с клиенти ни помогна да систематизираме знанията и уменията си в този сайт, за да сме полезни на по-голям брой потребители. Дълго време сме консултирали хора, имащи нужда от финансиране. Това, което ни правеше впечатление непрекъснато е, че никой от клиентите нямаше ясна представа каква сума и за какво точно му е необходима, за какъв срок планира да я върне и кое предложение ще бъде най-добро за него. Повечето идваха уплашени и притеснени от незнанието, липсата на опит или несигурността относно това, което предстои. Знаем колко важно е в такъв момент да успокоиш човека отсреща, да му покажеш, че в твое лице има консултант, който е там да го разбере и да му помогне. След като се отпусне и разговори, клиентът споделя свободно за какво са му необходимите средства, а с правилните въпроси и коректно предоставена информация финансовият консултант лесно може да сглоби картината и да прецени каква сума, за какъв срок и при какви условия би могло да бъде одобрена.

През последните години бързите кредити набират все по-голяма сила и са едни от най-търсените на финансовия пазар. Все повече хора се обръщат към фирмите, предоставящи такова експресно финансиране, когато се нуждаят от малки суми /до 2 000 лева/. Те обикновено разрешават сезонни или спешно възникнали проблеми, като например да покрият разходите по учениците за първия учебен ден, да подпомогнат подмяната на зимни или летни гуми на автомобила или спешен ремонт, да подпомогнат бюджета за лятната ваканция или да разрешат неотложна нужда във връзка с лечение. Причините са безброй, но двете основни характеристики са малка сума и бързо предоставяне. Тези кредити обикновено не се отпускат от банкови институции, а от лицензирани компании за бързи кредити, като често дори процесът се случва онлайн. В този случай трудно клиентът може да бъде консултиран лично. Поради тази причина решихме да създадем този сайт, в който да обобщим цялата необходима информация относно финансирането, процеса по одобрение, условията, на които следва да отговаря кредитоискателят, както и начинът на обслужване и ценообразуване на този вид кредити.

Постарали сме се информацията да бъде максимално подробна и достъпна, да отговаря на повечето въпроси, които възникват при търсене на средства, както и да ориентира потребителя за ангажиментите, които поема при такъв вид кредит. Предоставили сме информация и за почти всички компании, които предлагат бързи кредити на българския пазар, като сме се постарали да обхванем най-големите и надеждни от тях. По този начин клиентът да направи своя информиран избор, да се спре на най-подходящата финансова компания и да избере най-доброто за себе си, което би разрешило неотложния му проблем. Надяваме се информацията да е достатъчно изчерпателна и да помогнем на повече хора, които имат нужда от това да бъдат осведомени относно кредитирането на достъпен език.